Crown Lift Trucks Philippines Corp, sebahagian daripada Crown Equipment Corporation, memenangi anugerah Syarikat Peralatan Pengendalian Bahan Terbaik untuk piawaian khidmat pelanggan utama industrinya dan keputusan positif yang diterima oleh pelanggan dengan bekerjasama erat bersama Crown, salah sebuah syarikat pengendalian bahan yang terbesar di dunia.

Dianjurkan oleh APAC Insider, Anugerah Perniagaan Filipina 2018 meraikan kisah-kisah kejayaan perusahaan terkemuka, usaha niaga perniagaan dan individu di sebaliknya, kesemuanya memainkan peranan penting dalam menyediakan produk dan perkhidmatan yang cemerlang dalam persekitaran perniagaan yang semakin kompetitif. Pemikir-pemikir inovatif ini membuktikan bahawa kerja keras dan dedikasi merupakan kunci kejayaan.

“Crown berfikir melangkaui sekadar lori angkat untuk membantu pelanggan mengumpul, mengukur, menanda aras, menganalisis dan bertindak terhadap data berhubung lori angkat, pengendali, perkhidmatan, aplikasi dan pengangkutan mereka.

“Kami memanfaatkan kuasa teknologi dan membenamkannya terus ke dalam reka bentuk produk kami. Teknologi pengautomatan dan pengurusan pengangkutan rekaan Crown merevolusikan industri pengendalian bahan,” kata David Sultana, pengarah pemasaran Crown Equipment, Asia Pasifik. – PR NEWSWIRE

Crown Lift Trucks Philippines Corp.jpg