Boomi mempercepatkan pengembangan global dengan pelaburan lanjutan di Jepun

Boomi, peneraju ketersambungan dan automasi pintar, semalam mengumumkan pengembangan jejak pusat data awan mereka di Jepun untuk mempercepatkan penggunaan platform penyepaduan peneraju kategori mereka sebagai satu penyelesaian perkhidmatan (iPaaS) ketika permintaan di seluruh Asia Pasifik terus berkembang.

Menurut satu tinjauan Net oleh Japan Keyman mengenai penggunaan iPaaS1, disebabkan oleh pertumbuhan pesat telekerja, responden mengulas tentang keperluan untuk menggunakan data terkumpul di dalam sistem teras melalui penyepaduan sistem, melahirkan satu keinginan yang semakin meningkat untuk penyepaduan data dan automasi perniagaan bagi meningkatkan kecekapan operasi.

Pengembangan Boomi yang ketara di Jepun menangani satu peningkatan permintaan di dalam penyepaduan dan keperluan automasi perniagaan merentasi rantau itu, dan meningkatkan penyetempatan dan sokongan bagi produk dan perkhidmatan mereka yang telah memenangi anugerah untuk lebih 20,000 pelanggan dan 800 rakan mereka di seluruh dunia.

Syarikat itu juga akan mengukuhkan lagi komuniti pengguna Boomiverse yang mempunyai 100,000 orang dengan maklumat dan sumber serantau yang disesuaikan ketika ia berhasrat untuk menjadikan dunia ini sebagai sebuah tempat yang lebih baik dengan menghubungkan semua orang kepada segala-galanya, di mana sahaja.

Pusat data awan Jepun Boomi menyediakan sebuah lokasi khusus untuk memajukan penggunaan Platform Boomi AtomSphereTM dan perkhidmatan Hab Data Induk, satu penyelesaian pengurusan data induk (MDM) natif awan yang turut menyediakan pematuhan yang dipertingkatkan dan kedaulatan data bagi pelanggan sedia ada.

“Peluasan bagi jejak pusat data awan Boomi di Jepun menekankan komitmen kami untuk menyampaikan perkhidmatan penyepaduan berasaskan awan yang tepat pada masanya kepada sebuah pasaran yang semakin berkembang,” kata Kazunori Hori, Ketua bagi Pembangunan Perniagaan, Jepun di Boomi.

“Dengan pelaburan ini, Boomi akan terus memacukan hasil perniagaan yang lebih baik bagi pelanggan di seluruh rantau itu,” tambahnya.

-NIAGATIMES

boomi.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.