Eco Awareness lancar penulen anti-virus ultrasonik EcondLife

Eco Awareness Sdn. Bhd. (Eco Awareness) melancarkan EcondLife, Penulen Udara Anti-Virus Mikrocip Pintar yang pertama di dunia untuk melindungi orang awam daripada virus, termasuk koronavirus.

Eco Awareness dalam kenyataan berkata, EcondLife sesuai untuk semua premis termasuk kediaman, pejabat korporat, kawasan menunggu, bilik mesyuarat, restoran, sekolah dan pusat pendidikan, klinik dan hospital, pusat kecergasan, hotel, kompleks membeli-belah, kawasan komersial atau awam.

“EcondLife adalah pelembap ultrasonik yang diprogramkan mikrocip. Ia mengeluarkan kabut halus pembasmi kuman Ionic Nano Copper (INC16K) di seluruh ruang untuk menyahaktifkan semua virus udara dengan serta-merta.

“Partikel nano INC16K juga membentuk lapisan pelindung pada semua permukaan keras dan lembut di dalam bilik yang akan menghalang mana-mana virus yang terkena,” katanya.

Menurut kenyataan itu lagi, EcondLife bukan sahaja disahkan oleh KOOP Persatuan Perubatan Malaysia, malah turut diperakui secara antarabangsa oleh TUV, CB, CE, dan tempatan oleh Suruhanjaya Tenaga, SIRIM, dan Penguasa Keselamatan Singapura.

“Selain mewujudkan persekitaran bebas patogen, EcondLife memperkaya udara dengan tahap oksigen yang tinggi, mengembalikan semula dan meningkatkan tahap kelembapan untuk kehidupan yang lebih sihat dan selesa, dengan itu meningkatkan sistem imun badan.

“EcondLife juga berkesan dalam membunuh kulat dan acuan, menghapuskan alergen, bulu binatang peliharaan dan tungau debu, menghilangkan jerebu dan asap, serta menghilangkan bau dan udara basi. Ia sangat sesuai digunakan di mana-mana tempat dalaman atau luaran,” jelasnya.

-NIAGATIMES

e-condlife.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.