Ekspo Kosmetik & Kecantikan Osong Korea 2021

Ekspo Kosmetik & Kecantikan Osong Korea 2021 yang dihoskan oleh Chungcheongbuk-do dan Cheongju dan dianjurkan oleh Yayasan Promosi Osong Bio, akan berlangsung selama lima hari dari 19 hingga 23 Oktober di laman web rasmi www.osongbeautyexpo.kr dan di sekitar stesen Osong di Chungcheongbuk-do, Korea Selatan.

Ekspo itu telah diadakan sejak tahun 2013 untuk memupuk industri kosmetik dan kecantikan, sebuah industri strategik bagi Wilayah Chungcheongbuk-do, dan untuk membantu perniagaan bersaiz kecil dan sederhana memasuki pasaran luar negeri.

Tahun ini, di bawah tema ‘K-kecantikan, dari Osong di Chungcheongbuk-do kepada Dunia,’ Pavilion Promosi Perniagaan dan Produk untuk Niaga ke Niaga (B2B) akan dibuka sebagai ‘Pameran Dalam Talian,’ dengan ‘Dewan Pasaran Luar Talian’ untuk Niaga ke Pengguna (B2C).

Ekspo itu menampilkan pelbagai acara terutamanya untuk B2C, seperti jualan dalam talian melalui pameran Smartstore NAVER dan perdagangan langsung.

Pameran Dalam Talian itu, sebuah pavilion promosi bagi perusahaan dan produk yang ditumpukan kepada B2B, menyediakan maklumat terperinci mengenai peserta dan produk yang dipaparkan yang dibahagikan kepada setiap kategori kosmetik, yang menjalankan satu pasukan tinjauan produk untuk menawarkan ulasan pengguna.

B2C yang memberi tumpuan kepada Dewan Pasaran Luar Talian, yang diwujudkan di stesen Osong, akan menjual barangan yang dipamerkan pada kadar harga yang berpatutan, dan pelbagai produk akan juga dipamerkan secara dalam talian melalui tempat pasaran dalam talian Smartstore NAVER dan perdagangan secara langsung.

-NIAGATIMES

Cosmetic-Beauty-Expo-2021.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.