GWM buat penampilan di Pameran Motor Chengdu dengan lebih 10 produk baharu

Majlis perasmian besar-besaran Pameran Motor Chengdu ke-24 yang diadakan baru-baru ini menyaksikan Great Wall Motor Company Limited (GWM) telah menarik minat ramai pengunjung dengan lebih 10 produk baharu daripada lima jenama kenderaannya yang terdiri daripada HAVAL, TANK, GWM Pickup, ORA dan WEY.

Kawasan pameran HAVAL, HAVAL H6S, SUV coupe pertama GWM yang dibina berdasarkan platform L.E.M.O.N. dan COIFS, membuat kemunculan sulungnya.

Dengan reka bentuk luar berbentuk jerung, SUV ini mempunyai jeriji depan poligon besar pada muka depan untuk menghasilkan kesan visual sekuat jerung. Badan gaya ‘fastback’ dan hujung belakang reka bentuk sayap belakang gantung menjadikan SUV ini kelihatan muda dan bergaya.

Bagi reka bentuk dalaman, SUV ini dilengkapi dengan skrin gantung besar, HUD warna penuh pintar, pengecaman wajah dan teknologi lain, yang menunjukkan sentuhan masa depan. Ia menawarkan enjin gasolin 2.0T dan sistem DHT L.E.M.O.N. untuk dipilih.

Kereta yang anggun dan pintar ini dijangka berkembang ke peringkat global.

Lantaran penampilannya yang mantap serta bergaya dan dengan konfigurasi pintar, HAVAL DAGOU, satu lagi jualan terlaris, amat menggamit perhatian, dengan kekuatan produknya melangkaui tahap yang sama.

Jumlah jualannya di China telah melebihi 10,000 dalam bulan pertama sejak pelancarannya.

Tahun ini, kereta cemerlang ini telah mendapat pujian daripada media tempatan dalam pasaran Australia. Ini telah meningkatkan keyakinan GWM dalam menembusi pasaran global.

-PR NEWSWIRE

GWM-Haval.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.