Logitech G perkenal inovasi audio terkini G Pro X2 Lightspeed di Esports

Logitech G, jenama Logitech dan inovator terkemuka bagi teknologi dan peralatan permainan, baru-baru ini mengumumkan set kepala esports terbaik – Set Kepala Permainan Wayarles Logitech G PRO X2 Lightspeed yang baharu.

Direka dan diuji dengan atlet esports terkemuka, set kepala Pro X2 baharu menampilkan pemacu Pro-G 50mm Graphene revolusioner serba baharu, menjadikannya kemuncak audio permainan dan set kepala yang mesti dimiliki untuk pemain yang arif dan berdaya saing.

Chris Pate, Pengurus Produk Utama Logitech G, menyatakan, “Falsafah teras Logitech G Pro Series ialah tentang mencipta peralatan yang memenuhi keperluan mendesak bagi atlet esports profesional dan pemain yang berdaya saing.

“Dengan Pro X2, kami telah mencapai tahap prestasi yang cemerlang dengan mereka bentuk semula pemacu Pro-G kami dengan teknologi audio Graphene.

“Dengan penggunaan graphene, kami boleh mencipta pemacu yang kedua-duanya sangat tegar dan, pada masa yang sama, sangat ringan. Ini memberikan bunyi berkualiti tinggi dengan herotan yang sangat rendah, memberikan profesional prestasi yang mereka perlukan untuk bermain di tahap kemampuan maksimum mereka.”

Dalam Esports, kejelasan bunyi dan komunikasi adalah faktor kritikal yang mempengaruhi kemenangan. Keupayaan mendengar sedikit pun isyarat audio dan berkomunikasi dengan rakan sepasukan memberi perbezaan ketara.

Pemacu audio Pro-G 50mm Graphene baharu, digandingkan dengan penggantungan tepi langsung, memberikan skapbunyi yang mengasyikkan seperti tidak pernah terjadi sebelum ini.

Pemacu baharu memberikan peningkatan dalam ketepatan penghasilan semula bunyi, ketepatan masa untuk memberi isyarat dan pengurangan herotan, membolehkan pemain mengenal pasti objek audio dengan lebih jelas, dan lebih cepat membezakan lokasinya apabila objek bergerak secara relatif kepada pemain.

Sebagai tambahan kepada pemacu audio Pro-G Graphene serba baharu, Pro X2 menampilkan penambahbaikan utama berbanding Set Kepala Permainan Wayarles Pro X semasa.

-NIAGATIMES

PRO-IN-SITU-2.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.