Moscow Digital Business Space tarik usahawan, pelabur dan selebriti dunia

0
12

Ditubuhkan oleh Moscow Agency of Innovations pada tahun 2017, Digital Business Space telah menjadi daya tarikan tumpuan untuk para usahawan dan pakar IT. Tempat ini telah menjadi tuan rumah kepada lebih 700 acara yang dihadiri oleh lebih 100 ribu orang termasuk pelabur terkenal, pakar perniagaan dan artis dari Rusia, Eropah, Asia dan juga Amerika Utara.

Digital Business Space telah menjadi tempat unggulan bandar ini dan meraih populariti dalam kalangan komuniti usahawan teknologi tempatan. Tempat ini menonjolkan peluang-peluang sokongan kerajaan yang tersedia untuk perniagaan inovatif tempatan.

Di sini, para usahawan Moscow menghadiri ceramah dan bengkel oleh pakar-pakar antarabangsa seperti penulis skrip lakon layar Robert McKee, jurulatih perniagaan Garrett Johnston dan Marshall Goldsmith. Pelabur-pelabur dan wakil-wakil daripada syarikat-syarikat global berkunjung ke Moscow Digital Business Space untuk mencari rakan-rakan niaga yang berpotensi.

Para pengunjung boleh mendapat peluang berangkaian dan memanfaatkan ruang kerja bersama, bilik persidangan dan mesyuarat serta kemudahan rekreasi tempat tersebut yang dilengkapi dengan teknologi terkini termasuk televisyen LED dan sistem pendaftaran tetamu automatik.

Moscow Digital Business Space meraih populariti sebagai tempat untuk meninjau teknologi yang inovatif. Menurut ramai tetamu antarabangsa, ia merupakan titik masuk yang berkesan ke pasaran Rusia, yang membolehkan anda melihat penyelesaian yang paling memberi harapan yang terdapat di sana.

-PR NEWSWIRE

Moscow-Foto-sekadar-hiasan.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.