Pameran Siber K-Chemicals Musim II

Pameran Siber K-Chemicals (K-Chemicals), sebuah pameran dalam talian antarabangsa dalam bidang kimia dan kecantikan, telah membuka penganjuran untuk Musim II pada separuh kedua 2021.

K-Chemicals dihoskan oleh Kementerian Perdagangan, Industri dan Tenaga, dianjurkan oleh Agensi Penggalakan Perdagangan-Pelaburan Korea (KOTRA) dan Persatuan Industri Kimia Khusus Korea (KSCIA), dan telah beroperasi secara kekal sejak dibuka pada 22 Mac tahun ini.

Dalam situasi semasa di mana penularan Covid-19 masih belum reda, kira-kira 270 syarikat mengambil bahagian di dalam promosi itu pada separuh kedua tahun ini untuk pengembangan global bagi industri kimia dan kecantikan Korea.

Produk kecantikan yang menjadi tumpuan di peringkat antarabangsa serta bahan kimia industri seperti cat yang berkualiti tinggi, bahan pelekat, surfaktan, bahan tambahan dan plastik dipamerkan pada pameran itu.

Cat yang berkualiti tinggi dan bahan pelekat, surfaktan, bahan tambahan dan plastik dipamerkan di Dewan Kimia Industri, manakala produk daripada pelbagai bidang, termasuk kosmetik yang menjadi tumpuan di seluruh dunia, dipamerkan di Dewan Produk Kecantikan.

Dua dewan pameran maya yang terdiri daripada produk kimia industri dan produk kecantikan dilaksanakan dalam bentuk 2D dan 3D, bagi membolehkan pembeli melihatnya dalam bentuk yang mereka inginkan.

Selain itu, video persidangan tentang arah aliran industri kimia Korea, inovasi K-Beauty, Eu-Reach, K-Reach dan sistem eksport Korea telah dikeluarkan pada separuh pertama tahun itu untuk membantu pembeli memahami arah aliran eksport domestik dan luar negara.

Pameran dalam talian itu dalam bidang kimia dan kecantikan akan dipromosikan mengikut pasaran sasaran melalui media luar negara dan saluran YouTube dan akan juga diperkenalkan ke pasaran Asia termasuk China dan Amerika, yang merupakan pasaran sasaran bagi permintaan syarikat.

Ia menarik pembeli dari kesemua 129 pusat perdagangan luar negara yang dimiliki oleh KOTRA, dan kaunseling video akan dijalankan untuk pembeli yang ditemui selama satu bulan mulai Disember.

-NIAGATIMES

lobby.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.