Penggiat reka bentuk perindustrian sedunia bersidang 25 November ini

Persidangan Reka Bentuk Perindustrian Sedunia (WIDC) 2020 akan berlangsung dari 25 hingga 29 November di Yantai, Shandong dengan menyaksikan Kementerian Perindustrian dan Teknologi Maklumat dan Kerajaan Rakyat Wilayah Shandong menjadi hos bagi tuan rumah.

Pejabat Penerangan bagi Kerajaan Rakyat Perbandaran Yantai dalam satu kenyataan berkata, Majlis Anugerah dan Pameran Reka Bentuk Perindustrian Cemerlang (CEID) China 2020 akan juga diadakan ketika persidangan berlangsung.

“Dengan bertemakan Reka Bentuk Pintar dan Jalan ke Masa Hadapan, persidangan itu menyatukan penasihat akademik, pakar praktikal, dan golongan elit yang berinovatif dari bidang pembuatan pintar global.

“Mereka akan melihat secara meluas model pembangunan dan jalan inovasi untuk reka bentuk perindustrian pada era maklumat dan kecerdasan, dan meneroka kemungkinan yang tidak terbatas bagi kreativiti di dalam reka bentuk dengan produk pintar, perkhidmatan pintar, bandar raya pintar dan platform pintar,” katanya.

Menurut kenyataan itu lagi, WIDC itu adalah satu acara pembangunan reka bentuk antarabangsa yang luar biasa yang diraikan oleh organisasi, institusi, dan perusahaan reka bentuk dari lebih 40 buah negara dan wilayah di seluruh dunia.

“Semasa pembukaan persidangan itu, Majlis Anugerah CEID 2020 akan diadakan, dengan mengumumkan 10 pemenang anugerah emas.

“Pameran Anugerah CEID itu, yang merangkumi kawasan seluas 20,000 meter persegi, akan mempamerkan lebih daripada 1,000 karya luar biasa dan produk inovatif dari 14 industri di lebih 30 wilayah,” jelasnya.

-NIAGATIMES

CEID-Award-Exhibition.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.