Platform Google Cloud, Google Workspace dan Chrome Enterprise kini di Asia Tenggara

Ingram Micro Cloud hari ini mengumumkan bahawa ia kini menawarkan Platform Google Cloud (GCP), Google Workspace dan Chrome Enterprise kepada rangkaian penjual semula mereka merentasi Singapura, Indonesia, Malaysia dan Thailand.

Ingram Micro Cloud sedang membuat penawaran Google Cloud mereka yang tersendiri yang sebelum ini dilancarkan di Amerika Syarikat, United Kingdom, Kanada dan Perancis, tersedia secara eksklusif kepada rangkaian mereka di pasaran-pasaran ini buat pertama kalinya.

Langkah itu menyokong penawaran global bagi Tempat Pasaran Awan Ingram Micro, dengan rakan-rakan kini mempunyai keupayaan untuk memanfaatkan Ingram Micro Cloud untuk mengembangkan perniagaan Platform Google Cloud, Google Workspace dan Chrome Enterprise mereka.

Pengarah Eksekutif, jualan saluran awan, pasaran baru muncul di Ingram Micro Cloud, Victor Paradell berkata, rakan-rakan saluran di rantau itu akan mendapat manfaat daripada kekuatan bagi kerjasama ini untuk menguasai peluang-peluang pertumbuhan yang signifikan merentasi penawaran perkhidmatan awan hujung ke hujung Google.

“Ingram Micro Cloud sangat teruja untuk bekerjasama dengan Google Cloud, dan seterusnya menyediakan kepada rakan-rakan penjual semula kami di seluruh Asia Tenggara dengan akses eksklusif kepada Platform Google Cloud, Google Workspace dan portfolio Chrome Enterprise kami.

“Dengan pengumuman ini, kami menunjukkan komitmen kami untuk memastikan bahawa rakan-rakan kami mempunyai akses kepada produktiviti awan, kerjasama dan penyelesaian infrastruktur, perkhidmatan dan faedah pembolehan terbaik yang membolehkan mereka untuk membuka peluang digital di rantau ini, yang merupakan satu daripada yang paling pesat berkembang di dunia,” katanya dalam satu kenyataan.

-NIAGATIMES

Ingram-Micro-Cloud.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.