#ShopeeHaul jana lebih 423,000 ‘likes’ dengan tips bergaya mampu milik

Siri strim langsung fesyen 6.6 GayaLitLit #ShopeeHaul telah menjana lebih 423,000 ‘likes’ dalam memperkasakan wanita di seluruh negara dengan keyakinan.

Dari 31 Mei hingga 6 Jun 2024, selebriti dan pempengaruh Malaysia – Sasha Abdul Aziz, Sherry Alhadad, Afifah Nasir, dan Bella Astillah memberikan tips gaya dan mempromosikan penjual tempatan di Shopee Live, dengan kepercayaan bahawa setiap wanita Malaysia boleh bergaya gah dengan harga mampu milik.

Shopee bekerjasama dengan jenama fesyen Muslim tempatan M2 Dream, DEEM Store, ZUCCA, Panda Eyes, KM Fashion Center, Stynis Traveller Luggage & Bags Store, Zoe Arissa, Tudung Exclusive dan ZEKE Store. Koleksi ini menampilkan pakaian Muslimah versatil, sesuai untuk pelbagai gaya dan majlis. Semua item dalam koleksi ini berharga antara RM1 hingga RM40, menjadikannya mampu milik untuk semua.

Sepanjang strim langsung, penonton menonton bagaimana selebriti dan pempengaruh tempatan memberikan perspektif unik mereka tersendiri, menunjukkan cara untuk menggayakan koleksi #ShopeeHaul ke pelbagai penampilan bergaya.

Tan Ming Kit, Ketua Pemasaran dan Pengurusan Data di Shopee Malaysia berkata, “Matlamat kami dengan 6.6 GayaLitLit #ShopeeHaul adalah untuk memperkasakan wanita Malaysia dengan pilihan fesyen mampu milik dan versatil. Dengan bekerjasama dengan PKS tempatan, kita bukan sahaja menyokong perniagaan tempatan tetapi juga menyediakan pelanggan kami dengan pilihan bergaya dan berkualiti tinggi sesuai untuk semua saiz dan tona kulit. Nantikan lebih banyak lagi tentang fesyen terkini dan tips gaya inovatif dari Shopee.”

-NIAGATIMES

Sherry-Alhadad-sharing-tips-on-styling-bandana.png

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.