Skilling lancar platform perdagangan MT4

Platform tukaran mata wang asing dan perdagangan dalam talian, CFD Skilling mencapai satu lagi kejayaan penting pada tahun ini dengan penyatuan dan pelancaran platform perdagangan MetaTrader 4 (MT4).

Ditubuhkan pada tahun 2016, Skilling telah memperkenalkan platform perdagangan proprietari mereka pada tahun 2018, dan pada Januari 2020 mereka mengumumkan pelancaran penyatuan lancar yang pertama di dalam industri itu dengan cTrader dari Spotware.

Dengan pemerolehan lesen FSA Seychelles pada awal tahun ini, Skilling kini dapat menawarkan MT4 kepada pelanggan mereka yang sedia ada dan baharu di peringkat global.

Ketua Pegawai Eksekutif bagi Kumpulan Skilling, Andre Lavold berkata, pihaknya telah bekerja tanpa mengenal penat untuk melancarkan platform perdagangan elektronik MT4 yang digunakan secara meluas oleh pedagang pertukaran asing runcit dalam talian.

“Hari ini, kami bangga kerana akhirnya dapat menawarkan kepada pedagang termaju kami dengan sebuah platform yang sangat disesuaikan dengan banyak peranti dan fungsi termaju, seperti bahasa penskripan MQL4 dan sebuah pakej carta yang canggih.

“Digabungkan dengan penetapan harga kami yang kompetitif dan telus, dan pasukan sokongan pelbagai bahasa dan proaktif, kami bersedia lebih daripada sebelumnya untuk menawarkan satu pengalaman perdagangan yang sangat baik kepada pedagang di semua tahap pada peringkat antarabangsa,” katanya.

MetaTrader 4, yang juga dikenali sebagai MT4, adalah sebuah platform perdagangan elektronik yang banyak digunakan oleh pedagang pertukaran asing runcit dalam talian. Ia telah dibangunkan oleh MetaQuotes Software dan dikeluarkan pada tahun 2005.

Skilling-MT4-16_9.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.