STL Labur dalam inovasi akses radio maya 5G ASOCS

0
30

STL, penginovasi rangkaian data bertaraf global, baru-baru ini mengumumkan pelaburan dalam ASOCS, pembangun bagi penyelesaian Rangkaian Akses Radio (vRAN) maya, disruptif dan terbuka, membawakan 4G dan 5G untuk rangkaian selular. Sebagai sebahagian daripada urus niaga keseluruhan, STL memperoleh 12.8 peratus kepentingan dalam syarikat (secara terbitan atau belum lunas) dan perwakilan Lembaga.

ASOCS ialah perintis bagi Rangkaian Akses Radio maya (vRAN) dan penyedia penyelesaian Stesen Asas maya sepenuhnya untuk Perusahaan dan Rangkaian Syarikat Telekomunikasi. STL dan ASOCS akan bekerjasama bagi mencipta penyelesaian termaju yang akan menumpukan perhatian kepada pelancaran rangkaian 5G.

Masa depan RAN berkembang ke arah perkakasan IT tersedia komersial dan radio patuh Standard Terbuka yang akan membolehkan pembawa dan pelanggan mereka menikmati tahap prestasi dan keandalan yang baharu bagi menyampaikan tugas misi kritikal dan rangkaian peribadi setempat. Ia juga akan membolehkan mereka untuk mendapatkan faedah-faedah daripada teknologi canggih yang melibatkan AI dan analitik daripada semua keadaan penggunaan mudah alih.

“Seni bina RAN terbuka dan pemayaan merupakan kunci untuk membina rangkaian bertumpu perisian demi memenuhi kehendak rangkaian masa depan yang berkembang pesat. Penyelesaian bersama antara STL dan ASOCS akan memperkasa Pengendali Rangkaian Mudah Alih untuk membina rangkaian yang terbaik dalam kelas dan membolehkan mereka untuk membina rangkaian mudah alih neutral-vendor dan berautonomi menggunakan radio 5G, SDN, NFV dan teknologi AI,” kata Dr. Anand Agarwal, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan STL.

-PR NEWSWIRE

STL-Foto-hiasan.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.