Xinhua Silk Road: Urus niaga bernilai lebih RMB30 bilion ditandatangani

0
5

Minggu ekonomi dan perdagangan musim luruh emas 2019 Zhangjiagang, sebuah bandar peringkat daerah di Wilayah Jiangsu timur China yang diadakan baru-baru ini menyaksikan keseluruhan 66 projek bernilai 32.9 bilion yuan ditandatangani.

Pameran itu telah menarik lebih 500 orang pengunjung tempatan dan global termasuk profesor dari kolej dan universiti, pakar dari institut kajian dan usahawan dalam bidang tenaga baharu, bahan baharu, pembuatan peralatan berkualiti tinggi dan pelaburan dana.

Beberapa tahun terakhir, berpandukan prinsip-prinsip inovasi, Zhangjiagang telah menaik taraf peringkat inovasinya secara berterusan dan sentiasa berusaha untuk mengumpul sumber inovasi. Minggu ekonomi dan perdagangan musim luruh emas 2019 Zhangjiagang ini merupakan satu peluang terbaik untuk mempromosikan pembangunan berkualiti tingginya, kata Shen Guofang, setiausaha parti Zhangjiagang.

Semasa acara ini, urus niaga telah ditandatangani antara Kawasan Terikat Zhangjiagang dengan Wacker Chemie AG, Kawasan Pembangunan Ekonomi dan Teknologi Zhangjiagang dengan Peikko Group dari Finland, Taman Industri Metalurgi Zhangjiagang dengan Xinyl Hong Kong, dan Bandar Leyu dengan Pusat Pameran & Perdagangan Bahan Pembinaan Kebangsaan China, melibatkan 31 projek yang merangkumi cakupan kawasan seperti pembuatan pengangkutan tenaga baharu, peralatan tenaga hidrogen, pembuatan pintar berkualiti tinggi, pengangkutan khas udara tanpa pemandu dan stesen pangkalan 5G.

-PR NEWSWIRE

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.