Wolters Kluwer lancar platform penyelidikan cukai dan undang-undang CCH iKnowConnect

Wolters Kluwer Tax & Accounting (TAA) Asia Pacific (APAC) mengumumkan pelancaran CCH iKnowConnect, platform berasaskan awan yang menyediakan pandangan 360 darjah perundangan, memperkemas proses penyelidikan untuk ahli profesional cukai dan undang-undang.

Bersama pelaburan berterusan dalam inovasi transformatif dan teknologi canggih, CCH iKnowConnect merupakan pengalaman platform termaju disatukan yang mengubah cara ahli profesional bekerja.

“CCH iKnowConnect menyediakan penyelidikan dan alat berkaitan dan mendalam melalui pengalaman carian intuitif dan ramalan yang cukup mudah,” kata Izzy Silva, Pengarah Urusan, Wolters Kluwer, TAA APAC.

“Platform generasi akan datang ini menyampaikan penyelidikan cukai dan undang-undang serta kandungan yang disokong oleh kepakaran pasukan editorial dalaman Wolters Kluwer, memberikan jaminan yang diperlukan bahawa setiap maklumat telah menjalani penelitian dan pengesahan rapi,” jelasnya.

Antara muka intuitif CCH iKnowConnect menyediakan kefungsian carian lanjutan dengan cadangan disesuaikan yang mempercepat proses penemuan kandungan dan pengembalian keputusan yang tepat membolehkan pengguna mendapatkan maklumat yang diperlukan dengan pantas dan pasti.

Pandangan 360 darjah perundangan ialah ciri berinovatif yang membolehkan ahli profesional mendalami teks undang-undang, menghasilkan pandangan menyeluruh tentang landskap kawal selia dengan memberikan pengguna akses secara langsung kepada ulasan, kes dan butiran khusus yang berkaitan dengan pelbagai bentuk perundangan.

Platform ini juga mengkategorikan kandungan menurut bidang amalan, oleh itu ahli profesional cukai dan undang-undang boleh mengakses spektrum penuh liputan Wolters Kluwer mengenai apa-apa bidang subjek dengan lebih cekap. Ahli profesional yang bekerja pada peringkat antarabangsa juga boleh mengakses kandungan dari bidang kuasa lain semuanya dalam platform penyelidikan yang sama.

Kandungan digital diterbitkan dengan kerap, kebiasaannya bersama kemas kini harian bertujuan memastikan ahli profesional cukai dan undang-undang sentiasa dimaklumkan berkenaan berita dan perkembangan terkini apabila perkara tersebut berlaku.

-NIAGATIMES

image-for-illustration-CREDIT-Wolters-Kluwer.jpg

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.