Ekspo Teknologi Beyond Macau 2021

TechNode dan Persatuan Promosi Acara Gemilang Antarabangsa Macau baru-baru ini mengumumkan Ekspo Inovasi Teknologi Antarabangsa Beyond buat pertama kalinya akan diadakan pada tahun 2021 di Macau.

Sebagai pusat ekonomi global yang baharu, rantau Asia Pasifik memerlukan acara di peringkat antarabangsa yang dapat mempamerkan teknologi termajunya kepada dunia luar dan menarik lebih banyak pelaburan dan kerjasama dari pasaran antarabangsa.

Ekspo Beyond yang pertama akan diadakan pada 17 Jun 2021 di Venetian Macau. Acara dua hari ini dianggarkan akan menarik lebih 10,000 peserta dari seluruh dunia dan lebih 1,000 pempamer termasuk 500 syarikat Fortune Global, syarikat multinasional utama, syarikat unicorn dan syarikat baharu.

Mereka akan mempamerkan pelbagai teknologi dari sains hayat hingga ke infrastruktur baharu, aplikasi bandar pintar dan teknologi masa hadapan. Penganjur juga akan menjemput lebih 500 firma pelaburan dan saluran media antarabangsa untuk menghadiri acara ini.

Selain pameran dan persidangan, Ekspo Teknologi Beyond akan menawarkan acara sampingan seperti forum, jelajah inovasi, acara pelancaran produk, demo permulaan, perjumpaan VC dan majlis selepas ekspo.

Beyond telah memulakan perbincangan dengan banyak syarikat antarabangsa, termasuk CP Group, Foxconn, BMW, Huawei, Mi, ZTE, AliCloud dan SenseTime.

Ekspo Beyond menumpukan perhatian terhadap teknologi dan kesannya. Beyond akan menegaskan bagaimana teknologi menggugat perniagaan tradisional dan juga bagaimana isu kelestarian global dapat ditangani.

Beyond bertujuan untuk memecahkan sempadan merentasi industri teknologi global dan mencipta sebuah platform di mana inovasi daripada pihak korporat, syarikat baharu dan universiti di seluruh dunia akan diketengahkan.

Untuk maklumat lanjut berkenaan acara ini, sila layari beyondexpo.com atau laman Facebook di facebook.com/beyondtechexpo.

-PR NEWSWIRE

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.